Waterpolo

El Barceloneta no pot amb el Pro Recco (11-15)

Waterpolo. L’equip planta cara però perd la imbatibilitat contra el gran favorit per a la Champions

L’Atlètic Barceloneta ha perdut aquest vespre per 11-15 a la piscina de Sant Sebastià contra el Pro Recco en la cinquena jornada de la Champions de waterpolo. Un resultat que permet al conjunt italià passar a comandar en solitari el grup A. Un liderat que fins ara compartia amb el Barceloneta. A pesar- d’avançar-se amb un 2-0, els mariners s’han vist desarborats per la posterior reacció del conjunt italià, que ha capgirat el marcador amb un contundent parcial de 0-5 per tal de tancar el primer quart amb tres gols d’avantatge (2-5).

Els problemes del Barceloneta van allargar fins al descans, al qual es va arribar amb un contundent 4-10 al marcador. La capacitat ofensiva del Pro Recco, així com la manca de solidesa a la rereguarda local, no pronosticaven res de bo, però l’equip català ha estat capaç de reaccionar i tornar a entrar en el partit. Ho ha aconseguir amb un contundent parcial de 6-1 en el tercer quart, que ha permès arribar als últims vuit minuts amb un ajustat 10-11 en el marcador. El Pro Recco, però, ha despertat a temps i impulsat pels gols del boia Joseph Kayes i Mandic no ha permès que se li escapés la victòria. Fran Fernández i Alberto Munárriz, amb tres gols cadascún, han estat els màxims realitzadors del conjunt mariner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)