Més esport

La Christmas arranca a tot gas

Vela. El vent no falla en una primera jornada amb exhibició del jove mallorquí Joan Cardona en Finn

El mallorquí Joan Cardona (RCN Palma) va exhibir el seu talent en la primera jornada de la Christmas Race a Palamós acabant la jornada coma líder de la classe olímpica Finn. Cardona és una de les grans promeses de la vela dels Països Catalans. És l’actual subcampió del món de la classe Finn i l’any passat ja va quedar quart a Palamós. Ahir, Cardona va mostrar-se implacable amb dos primers llocs i un tercer en les regates del dia. El català Àlex Muscat (CN Garraf) serà un dels seus principals rivals per a la victòria. Ahir va quedar tercer amb un sisè i dos segons llocs. El croat Vujasinovic (9 punts) també es va fer valer.

L’altre regatista català que va poder mostrar la seva perícia a l’aigua va ser Mon Cañellas (CN Cambrils), que va acabar en el tercer lloc de la classe Laser amb els mateixos punts que el segon, el bielorús Pavel Babich i a tres del primer líder, el britànic Joseph Mullan.

Els altres líders al final de la jornada van ser Tatiana Drozdovskaya (Bielorússia) i Arthur Fry (Gran Bretanya) en Laser Radial i la parella formada pels gallecs Jacobo García i Jacobo García en la classe 420, la més nombrosa.

Les condicions a la badia de Palamós van ser perfectes amb el vent bufant del sud-est a una velocitat de nou nusos al matí i que va anar pujant fins a 16 a mesura que avançava la jornada. Avui es preveu que es facin tres regates més.

ELS CATALANS

Àlex Muscat i Mon Cañellas, tercers en Finn i Laser, van ser els més destacats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)