Més esport

La competició europea s’allunya de Badalona

Futbol americà. Les mancances amb les instal·lacions fan que els Dracs tinguin una oferta per traslladar a Viena el partit previst per al març

Les recurrents dificultats que tenen els Badalona Dracs a l’hora a l’hora de trobar un escenari adient per disputar els seus partits com a local –actualment juguen al camp municipal Badalona sud– fa que el club, vigent campió de lliga i copa, ja tingui molt avançada l’opció de descartar la disputa com a local del seu partit contra el Viena corresponent a l’European Football League. De fet, els Dracs tenen una oferta del conjunt austríac –cinquè del rànquing europeu– per jugar al seu feu l’enfrontament programat per a finals de març. “Quan va venir el Milano la temporada passada ja vam rebre queixes per les condicions del camp i dels vestidors. No podem jugar així”, diu el president dels Dracs, José Luis Soler.

Tot i que l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Badalona coneix la problemàtica, Soler lamenta que, a hores d’ara, no se’ls asseguri per escrit de que el club disposaria de les condicions necessàries per rebre el Viena: “Amb tres hores d’us del camp no es pot organitzar un partit d’aquesta classe, i els vestidors no estan preparats per rebre equips de 45 persones.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)