Més esport

Canvi de la nit al dia en la Christmas Race

Vela. El vent, que va permetre viure una espectacular jornada inicial dimecres, no va fer acte de presència ahir i s’espera el Garbí

Jornada de contrast en la 43a Palamós Christmas Race, ahir. Dimecres s’havia iniciat la regata a tot gas i avui també està previst que el vent de Garbí amb una força de 14 i 15 nusos, amb ratxes de fins a 20, permeti que es facin les tres regates i fins i tot se’n recuperi alguna de les que ahir no es van fer.

Els comitès de regates van estar a l’aigua des de primera hora esperant que el vent permetés competir –no va superar els 4 nusos– i van fer entrar la flota al migdia. A les quatre, es va donar la jornada com a nul·la.

El mallorquí Joan Cardona (RCN Palma) va ser el gran dominador de la jornada inaugural i va acabar líder de la classe olímpica Finn. Tatiana Drozdovskaya (Bielorússia) i Arthur Fry (Gran Bretanya), en Laser Radial, i Jacobo García i Antonio Ripoll, en la classe 420, són els altres líders.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)