Més esport

Garbí al rescat

Vela. La Christmas Race tanca avui la seva 43a edició després d’una gran tercera jornada

L’alternança de dies amb vent a Palamós va permetre que la flota de la 43a Christmas Race tornés a gaudir d’una gran jornada, ahir com en la primera –dimecres– després de quedar-se a terra dijous. El Garbí va bufar ahir amb una força de fins a 20 nusos i, en totes les classes, hi va haver un canvi de líder en la classificació. El mallorquí Joan Cardina va caure fins al quart lloc i va cedir el primer de la classe Finn al croat Milan Vujasinovic. Àlex Muscat (CN Garraf) parteix avui segon a tres punts.

En 470, els italians Matteo Capurro i Matteo Puppo van encarrilar el triomf perquè tenen 14 punts de marge respecte als francesos Alexandre Demange i Paco Lepoutre. Els portuguesos Diogo i Pedro Costa surten en tercer lloc.

En Laser Standard els britànics monopolitzen el podi, amb Joseph Mullan primer i 5 punts de marge sobre Jordan Giles i 6 respecte a Ben Flower. Món Cañellas (CN Cambrils) és quart. La croata Elena Vorobeva domina la Laser Radial Femenina i a 5 punts té la britànica Clementine Thompson. La bielorussa Tatiana Drozdovskaia, primera líder, és quarta. En Radial Masculina l’austríac Pirmin Sablating amb dos primers va prendre el lloc al britànic Arthur Fry, segon a 5.

En 420, l’única classe que farà medal race, Sophie Steinlein i Jonas Royla (Alemanya) són primers amb un punt sobre els italians Demetrio Sposato i Gabriele Centrone i Riccardo Sepe i Ettore Cirilo. Jacobo García i Antoni Ripoll, que eren líders dimecres, són quarts a dos punts amb un DNF per bolcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)