Rugbi

El Barça tuteja el campió però defalleix al final

Rugbi. Comença el partit amb un 10-0, però el Vrac remunta en els últims vint minuts

BARÇA 21 VRAC 34

FC BARCELONA:Miniño, Garcia Veiga, Molinari, Mirabet, Ferrere, Bougeard, Hogg, Borghi, Hardoy, Avalos, Velarde, Granell, Ubaldo, Alegria i Kovalenko. També van jugar Clarà, Selva, Marderwald i Berruezo.VRAC:Gutiérrez, Barnes, Calzón, Albertario, Gavidi, Vélez, Paila, Gil, Dyer, De la Lastra, Gutiérrez, Matoto, Mateu i Bell. També van jugar Sthor, Blanco, Genco, Miejimolle, Sevillano, Gimeno i Morchón.MARCADOR:3-0 (5’). 8-0 (7’). 10-0 (8’). 10-5 (10’) 10-7 (11’). 13-7 (13’). 13-12 (31’). 13-14 (32’). 16-14 (40’). 16-17 (42’). 16-20 (54’). 21-20 (55’). 21-25 (64’). 21-27 (65’). 21-32 (75’). 21-34 (76’).ÀRBITRE:Montoya.COMENTARI:Una marca del jugador de tancament Artiom Kovalenko en el minut 55 va fer somiar el Barça a derrotar el campió de lliga, el VRAC, a la Teixonera, ja que els blaugrana es van avançar en aquell moment 21-20. Els de Valladolid, però, van prémer l’accelerador els últims 20 minuts i amb dues marques transformades va endur-se la victòria i van certificar el seu lideratge en la lliga més competida de les últimes temporades. El Barça va tenir entre les cordes el seu rival des de pràcticament l’inici del partit, sobretot quan una marca de Bruno Granell i la transformació del mateix Kovalenco van situar el 10-0 en el minut 8. Els castellans van anar sempre a remolc dels catalans, que, al final, van pagar l’esforç.