Futbol sala

El Barça Lassa cedeix Adri Ortego

Futbol sala. El madrileny, que no ha disposat dels minuts que esperava, jugarà amb l’Osasuna Magna fins al final de la temporada

El Barça Lassa ha decidit cedir Adri Ortego fins al final de la temporada. Ortego, que només ha jugat vuit partits de lliga, vestirà la samarreta de l’Osasuna Magna fins al 30 de juny de 2019. La falta de minuts del jugador madrileny i el fet que el Barça recupera un efectiu com Mario Rivillos d’aquí a poques setmanes ha fet que el club hagi vist de bon ull la cessió del jove tanca, que encara té contracte amb l’entitat blaugrana fins a l’estiu de 2020. Ortego va arribar al Barça el mes de juliol passat després de tres bones temporades a Saragossa, on va guanyar-se la possibilitat de tornar al Palau. Ortego ja havia vestit dues temporades la samarreta blaugrana amb el filial i havia debutat amb el primer equip amb Marc Carmona. En aquesta segona etapa en el club, tot i no fer un mal començament, marcar dos gols i gaudir de diverses oportunitats del cos tècnic, la presència d’Ortego s’ha anat diluint fins a fer-se inexistent en les darreres setmanes de 2018. El tanca madrileny arriba a Pamplona amb la idea de suplir la baixa de Chino i podria debutar aquest divendres en el duel a Anaitasuna contra el Jaén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)