Tennis

Djokovic escombra Pouille i jugarà la final contra Nadal

Tennis.El mestre serbi derrota el francès per 6-0, 6-2 i 6-2 en tan sols una hora i 23 minuts i diumenge buscarà el seu setè títol de l’obert d’Austràlia

El gran mestre serbi Novak Djokovic (1) ha escombrat de la pista a l’espantat francès Lucas Pouille (28) per 6-0, 6-2 i 6-2 en una semifinal efímera de només una hora i 23 minuts i diumenge jugarà la seva setena final de l’obert d’Austràlia davant de Rafa Nadal (2) a la recerca del seu setè títol. Descansat després d’uns quarts meteòrics per la seva superioritat i també per la retirada a mig fer del japonès Kei Nishikori, el balcànic ha exhibit el seu gran moment davant d’un rival superat per les circumstàncies que ha afrontat la seva primera semifinal de Grand Slam. Pouille ha comès el pecat de jugar amb un percentatge baix de primers serveis –un 54 per cent–i mai no ha entrat en un partit en què tampoc no ha disposat ni tan sols d’una pilota de trencament. Djokovic ha lliscat per la pista amb comoditat fent i desfent tan com li ha convingut i ha encarrilat el partit amb tres trencaments (3/7) consecutius en el primer set. Ras i curt, en el segon ha consumat dos breaks més en les dues pilotes de què ha disposat i en el tercer ha signat dos trencament més (2/3). Fi amb el seu revés de capçalera i també amb la dreta, no ha tingut fissures en una semifinal certament descafeïnada en què ha reptat a Nadal. Els dos monstres jugaran diumenge el seu 53è enfrontament –27-25 per al serbi–. El darrer el van disputar en la semifinal de Wimbledon 2018 amb triomf del balcànic. En clau australiana, l’últim duel el van jugar en la majestuosa final del 2012, resolta a favor de Djokovic en cinc sets en 5 hores i 53 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)