Tennis

Osaka guanya l’Obert d’Australià i és la nova número u del món

Tennis. La japonesa derrota la txeca Kvitova per 7-6 (2), 5-7 i 6-4 en una final molt disputada i s’adjudica el seu segon Grand Slam consecutiu. Es la primera jugadora asiàtica que lidera el rànquing mundial

Naomi Osaka ha guanyat l’Obert d’Austràlia en una final molt disputada i és la nova número u del rànquing mundial, la primera jugadora asiàtica que ho aconsegueix. La quarta cap de sèrie ha derrotat per 7-6 (2), 5-7 i 6-4 a la txeca Petra Kvitova en dues hores i vint-i-set minuts de dura lluita, en la que la vuitena favorita mai s’ha donat per vençuda. Petra Kvitova ha aixecat tres boles de partit en el segon set amb un 5-3 i 40-0 en contra i ha guanyat quatre jocs consecutius per emportar-se el segon set i anivellar el partit. Noami Osaka ha pogut refer-se i en el tercer i definitiu set ha tornat a mostrar la seva qualitat i s’ha emportat la victòria. La japonesa, de 21 anys, ha guanyat els dos darrers Grand Slams que s’han disputat ja que es va adjudicat l’Obert dels Estats Units del 2018, l’últim de l’any, i ara s’ha emportat l’Obert d’Austràlia 2019, el primer de la nova campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)