Handbol

Espanya acaba setena en el mundial i es classifica pel preolímpic

Handbol. La selecció estatal guanya Egipte per 36-31 amb una gran actuació de Joan Cañellas que fa reaccionar a l’equip en la segona meitat

La selecció espanyola ha finalitzat el mundial en la setena posició i ha ocupat l’última plaça per classificar-se pel preolímpic de Tòquio 2020. Espanya ha guanyat en el partit per la setena i la vuitena posició a Egipte per 36-31 en un partit complicat i que no ha pogut solucionar fins a la segona meitat. El conjunt que dirigeix el tècnic català Jordi Ribera no ha fet una bona primera meitat en defensa i el conjunt egipci ha arribat al descans amb avantatge d’un gol, 17-18.

En els primers minuts de la segona meitat l’encert dels catalans Aleix Gómez i Joan Cañellas ha posat per davant al conjunt estatal (22-21), i a partir d’aquí ha agafat el domini del partit. Gonzalo Pérez de Vargas ha incrementat l’encert sota els pals i s’ha pogut córrer en el contraatac ben culminats pel català Joan Solé, que ha anotat set gols. Joan Cañellas ha completat una gran segona meitat i ha marcat nou gols de deu llançaments, l’única errada en el darrer minut i amb el 36-31 final en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)