Tretzena victòria consecutiva del Sarrià

1a estatal. L’equip de Pere Coll no va obrir un avantatge important fins a la segona part. Dissabte rebrà el Sant Quirze, segon classificat

SANT VICENÇ 24 SARRIÀ 31

HANDBOL SANT VICENÇ:Matías, Brahim (4), Sans (4), Costa, Campo (2), Ríos. Flores, Deiros (3), Alonso, Madico, Wu (1), Basela (2), Vila, Aitsahalia (2) i Moreno (6).UE SARRIÀ:Guitart, Fina, Arnau (7), Ballester (1), Jiménez (1), Esain, Tserno, Mariscal (3), Moreno, Rovira (2), Lozano (5), Serrano, Torres (4), Teixidor (5) i Vicente (3).ÀRBITRES:Arias i García.

El Sarrià va ampliar a la pista del Sant Vicenç (24-31) la ratxa de victòries consecutives fins als tretze partits. Malgrat la diferència final, l’equip de Pere Coll no va tenir l’oportunitat de distanciar-se en el marcador fins al segon temps. En el primer, tot i tenir el domini del joc, no va aconseguir obrir forat. El joc del Sarrià va ser massa irregular i la seva defensa, massa tova. També va pagar algunes exclusions en contra, motiu pel qual els locals van aconseguir igualar sempre el resultat. En el descans, només un gol de diferència a favor del Sarrià (13-14).

El Sarrià, però, va saltar al parquet en la segona part visiblement més concentrat. En deu minuts va completar un parcial de 0-7 i es va situar amb un 13-21 en el marcador. El Sant Vicenç, a més, es precipitava en les seves accions i no aconseguia retallar la diferència. El Sarrià es va dedicar a controlar el partit fins a segellar la quinzena victòria de la temporada en disset jornades. Dissabte que ve rebrà a casa el Sant Quirze (18.30 h), segon classificat i un dels dos únics equips que ha aconseguit guanyar el Sarrià aquesta temporada.