Rugbi

El Barça ha de treballar molt per vèncer el cuer

Rugbi. Els blaugrana han remuntat un 0-8 inicial del Gernika i en els darrers minuts han aguantat l’empenta visitant que buscava l’empat

BARÇA 21 GERNIKA 17

BARÇA:Miniño, Muñiz, Pacheco, Zas, Ferrere, Bougeard, Magre, Borghi, Berruezo, Guemes, Velarde, Avalos, Granell, Alegria i Ubaldo. També van jugar: Orst, Molinari, Marderwald, Kovalenko i Ponisio.BIZKAIA GERNIKA:Percello, Mercanti, Enoka, Zabala, Martínez, Iturriaga, Zelaya, Reedy, Olaeta, Frutos, Palisa, Zavala, Epinal, Urrutia i Viaña. També van jugar: Gómez i Eskolar.MARCADOR:0-3 (2’) frutos. 0-8 (17’) Percello. 3-8 (24’) Guemes. 6-8 (35’) Guemes. 11-8 (46’) Berruezo. 14-8 (55’) Guemes. 14-11 (61’) Frutos. 16-11 (63’) Guemes. 21-11 (69’) Borghi. 21-14 (74’) Frutos. 21-17 (78’) Frutos.

El Barça va haver de treballar molt per guanyar el Bizkaia Gernika, el cuer de la divisió d’honor, per un curt 21-17. El conjunt blaugrana va encaixar un 0-8 en els primers minuts de partit i després va haver de remuntar. En el descans només s’havia apropat en el resultat (6-8) i va ser en els primers minuts de la segona meitat quan es va avançar amb un assaig de Jeronimo Berruezo. Els xuts a pals de Bautista Guemes i un altre assaig de Tomas Borghi van situar el 21-11 en el marcador. En els últims minuts el conjunt basc es va apropar en el resultat i va buscar l’empat.