Handbol

Mortensen passarà pel quiròfan

Handbol. L’extrem del Barça Lassa es va fer una lesió al menisc en el mundial i l’operaran el 8 de febrer

El Barça Lassa, com l’any passat després de l’europeu, pagarà un peatge molt alt pel fet de tenir tants representants en el mundial d’Alemanya i Dinamarca, que es va tancar diumenge a Herning. El cas més greu és el del campió del món Casper Mortensen, que té una lesió al menisc del genoll esquerre i haurà de passar per la sala d’operacions el 8 de febrer, segons van informar ahir els serveis mèdics del club blaugrana. El temps de baixa es determinarà després de la intervenció.

L’extrem danès va tenir un debut espectacular en el mundial, amb vuit gols contra Xile, però en el segon partit contra Tunísia va fer un mal gest en la caiguda després d’un llançament a porteria. A conseqüència d’aquestes molèsties, els serveis mèdics de la selecció danesa van decidir que descansés en la següent jornada contra l’Aràbia Saudita. Tampoc no va jugar contra Àustria, va tenir una aparició testimonial per donar 5 minuts de descans a Magnus Landin contra Noruega, i va tornar a ser descartat contra Egipte. El jugador blaugrana, en canvi, va disputar més de 43 minuts contra Hongria, per les ràpides exclusions de Landin. Des dels serveis mèdics del combinat danès, informaven que la lesió no era greu perquè no hi havia afectació del lligament, però que a causa de les molèsties només podia jugar “minuts puntuals”. En tot cas, Mortensen no va tenir minuts ni contra Suècia ni en la semifinal contra França, i en la final en va jugar 7 per gaudir del títol danès. Amb la baixa de Mortensen, l’altre jugador de la plantilla del Barça que ocupa la posició d’extrem esquerre és Aitor Ariño, tot i que Àlex Pascual, del filial, també ha jugat en alguna ocasió amb el primer equip.

A més de Mortensen, també han arribat lesionats del mundial Cedric Sorhaindo (panxell dret) i Aron Pálmarsson (abductor esquerre). De ben segur que Xavi Pascual, que avui compareixerà abans del partit de la lliga Asobal de demà contra l’Alcobendas, haurà de convocar algun jugador del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)