Més confiança per a la represa europea

Handbol. Clar triomf del Barça Lassa a la incòmoda pista del Conca abans de reprendre dissabte la lliga de campions

CONCA 20 BARÇA LASSA 35

LIBERBANK CONCA:Kilian Ramírez; Dutra (7), Mendoza, Baronetto, Thiago Alves (5), Nolasco (1), Montoro (1) –equip inicial– Doldán, Suárez (1), Moscariello (2), Río, Eskericic (3), López i Taravilla.BARÇA LASSA:Pérez de Vargas; Raúl Entrerríos (2), Ariño (3), N’Guessan (1), Petrus (1), Dolenec (6,4p), Fabregas –equip inicial–, Víctor Tomás (4), Aleix Gómez (2), Syprzak (4), Dika Mem (5), Gilberto Duarte (3), Àlex Pascual (3), Knorr i Andersson (1).PARCIALS:1-3, 2-6, 5-7, 7-10, 9-14, 12-16 (descans); 14-19, 16-19, 16-24, 17-27 19-31 i 20-35.ÀRBITRES:Álvarez i Friera.

16 3 0 13 387 509

El Barça Lassa ha retornat amb força a la competició després del mundial. Si divendres passat ja va golejar l’Alcobendas (38-22), ahir, coincidint amb la 17a jornada de l’Asobal, la víctima va ser un Liberbank Conca incapaç de mantenir el ritme dels blaugrana en la segona part. El contundent 20-35 que va reflectir el marcador final atorga el 30è triomf del curs sumant totes les competicions i suposa un bon presagi per a la cita de dissabte, quan els de Xavi Pascual reprendran la lliga de campions enfrontant-se al Veszprém a domicili.

La clara victòria contra el Conca reforça la confiança del Barça Lassa després del peatge que ha deixat el mundial per les lesions de Pálmarson, Sorhaindo i Mortensen. El conjunt manxec, que presenta credencials europees –disputa la copa EHF–, acostuma a ser un rival incòmode, i encara més a la seva pista. Ahir, però, va acabar cedint per 15 gols.

“El ritme que posem al partit fa que hi hagi un moment en la segona part en què podem assolir aquest avantatge. Treballem tot el partit per disposar d’aquesta oportunitat”, va destacar Pascual, satisfet per l’actuació global dels seus jugadors. En l’aspecte individual, va destacar Gonzalo Pérez de Vargas, que amb les seves aturades sota els pals va impulsar els blaugrana perquè s’escapessin en el marcador a partir del minut 40 de joc.

Duel directe a Granollers.

Aquesta tarda (19.30 h) és el torn del Fraikin Granollers, que rep un rival directe en la classificació. Es tracta del BM Logronyo La Rioja, tercer de la taula amb 20 punts, els mateixos que té el conjunt vallesà, que és quart. El Fraikin Granollers arrossega les baixes de Ian Tarrafeta i Edgar Pérez.

Ilic podria debutar a Hongria

Els responsables de l’handbol blaugrana van oficialitzar ahir l’acord amb el Tolosa per a la cessió de Nemanja Ilic fins a la finalització d’aquesta temporada. L’extrem esquerre serbi podria debutar amb la samarreta blaugrana dissabte que ve a la pista del Veszprém, coincidint amb la represa de la lliga de campions després de l’aturada per la disputa del mundial. Ilic, que aterra en el Barça Lassa per cobrir la baixa de llarga durada de Casper Mortensen, ha estat un dels jugadors més destacats del Tolosa, amb un balanç de 72 gols en 13 partits.