Més esport

Salt prepara la seva gran cita

Gimnàstica artística. La lliga Iberdrola torna a començar al pavelló saltenc amb l’equip de casa disposat a lluitar per la victòria contra els grans equips catalans i de la resta de l’Estat

El curs 2019 de gimnàstica arrenca amb força aquest cap de setmana amb la lliga Iberdrola, que igual que la temporada passada viurà la seva primera jornada a Salt (dissabte i diumenge) amb la presència dels millors clubs catalans i espanyols. Les gimnastes locals lluitaran per la victòria davant la seva afició tot i les baixes rellevants de Nora Fernández i Sara Coll. Amb tot, les internacionals Laura Bechdejú i Marina González, que s’entrenen a la Blume de Madrid, sí que estan preparades per competir a un alt nivell. El Xelska mallorquí, que ha fitxat la gimnasta d’Israel Ofir Netzer i l’alemanya Lisa Katharina, sortirà com a rival a batre.

L’equip de primera divisió del Salt el completaran Laura Mora, Bonnie Godino, Aida València i Carla Manzaneda –aquestes dues últimes debutants en la màxima categoria–. Després del torneig de Salt, hi haurà dues jornades més de la lliga i els quatre primers classificats disputaran la gran final, encara sense seu oficial. “Fem moltes competicions durant tota la temporada, però aquesta és diferent perquè les gimnastes competeixen contra les millors del país i estan molt més motivades”, assenyala l’entrenadora del club, Montse Hugas.

Aquest és un any especial per al club. La temporada 2019/20 serà la del quarantè aniversari i el club aspira, a més, a portar la seva primera gimnasta a uns Jocs Olímpics. “El mundial i el preolímpic es faran a l’octubre. La Nora ja estarà recuperada, la Laura ha crescut molt com a gimnasta i la Marina també té possibilitats d’anar amb l’equip espanyol”, diu Hugas.

El segon equip del Salt disputarà la prova de segona divisió amb Gina Bou, Laia Masferrer, Nicole de Miguel, Berta Álvarez, Mariona Vila, Paula Reina i Paula Verdú. Jana Guardiola és baixa.

La temporada passada, en la primera edició, el Salt va ser quart en la final de la lliga, que es va fer al Nou Congost de Manresa. Les saltenques van arribar a la final amb les baixes de Bechdejú, González i Godino i no van poder plantar cara als altres favorits. El títol va ser per a l’Egiba manresà, seguit del Xelska i l’Hospitalet.

Salt GCA - 1a divisió / dorsal
Laura Bechdejú 178
Marina González 179
Laura Mora 181
Aida València 182
Carla Manzaneda 183
Bonnie Godino 1005
Salt GCA - 2a divisió / dorsal
Gina Bou 185
Laia Masferrer 186
Nicole de Miguel 187
Berta Álvarez 188
Mariona Vila 189
Paula Reina 190
Paula Verdú 191
Divendres 8
Entrenaments 18.00 h
Dissabte 9
2a divisió 11.00 h
1a divisió 16.00 h
Diumenge 10
3a divisió 11.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)