Ciclisme

El desert els posarà a prova

Ciclisme. Joaquim ‘Purito’ Rodríguez i Núria Picas s’afegeixen a la llista d’esportistes il·lustres que viuran l’experiència de la Garmin Titan Desert. Un repte que afronten amb motivació

“Per a mi és una aventura del tot nova i la vull disfrutar.” Així afronta Joaquim Purito Rodríguez la seva participació en la 14a edició de la Garmin Titan Desert, que es disputarà del 28 d’abril al 3 de maig per territori marroquí. L’exciclista de Parets s’afegeix a la llista d’il·lustres esportistes que viuran aquesta reconeguda i exigent prova de bicicleta de muntanya, així com també Núria Picas. “He estat en una Titan Tropic [2016], però ara el decorat canvia molt”, va destacar la doble campiona del món d’ultra trail. Precisament, el fet de rodar pel desert suposarà “el major repte”.

Tots dos van ser els protagonistes, ahir, de la presentació del recorregut de la Titan d’enguany: 640 quilòmetres distribuïts en sis etapes i un desnivell acumulat de 5.911. “Ja m’han comentat que porti crema per al sol i em prepari perquè passar les dunes és tremend”, va comentar Purito, que afrontarà la cursa amb ganes d’aprendre tot i el seu extens palmarès com a ciclista: “Per a mi és un nou repte. He guanyat moltes curses en carretera, però pel que fa a la roda gruixuda, començo de zero.” Per superar les dunes i agafar la mida a la navegació disposarà de l’ajuda d’Oliver Avilés, campió del món per relleus de ciclisme de muntanya l’any 2005 i que serà el seu company en la Titan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)