Atletisme

La voluntat d’Adel Mechaal

Atletisme. El palamosí del New Balance té en el mundial de Doha el seu gran objectiu el 2019: “Si hi arribo bé, sense lesions ni contratemps, puc plantar cara als millors i aspirar al podi”

“Estic fent molt bons entrenaments i espero reflectir demà a Madrid l’estat de forma que em va permetre fer 7:45.56 a Boston”, va dir Adel Mechaal ahir en la presentació de la cita en la qual correrà els 1.500 –quart en el darrer mundial, a Londres–. El palamosí del New Balance té previst disputar els 3.000 en el campionat d’Europa de pista coberta al març i el 1.500 al mundial: “Doha és l’objectiu. Crec que si hi arribo bé, sense lesions ni contratemps, puc plantar cara als millors i fins i tot aspirar al podi, si bé la competència serà molt forta”. “Aniré a l’europeu a mirar de revalidar l’or, però els meus entrenaments ja estan enfocats al 1.500. Torno a aquesta prova i és la que faré en el mundial. La meva planificació consisteix en una estada en altura dos mesos abans”, explica Adel Mechaal, que té previst fer la concentració en altura a Font-romeu. “L’estada en altura no li va bé a tothom, hi ha factors mentals que hi influeixen i això es nota a l’hora de competir. Fa dos anys que soc a Madrid, m’agrada la ciutat i a l’hivern s’hi està molt bé i s’entrena molt bé a la Casa de Campo. Però a l’estiu, a 38 graus, és impossible”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)