Waterpolo

El Sabadell i el Sant Andreu ensenyen les urpes

Waterpolo. Els dos grans candidats a topar en la final de la copa compleixen i protagonitzaran les semifinals d’avui juntament amb el Mediterrani i el Rubí

La jornada de quarts de la copa de la Reina va palesar el gran potencial que atresora el clar favorit, l’Astralpool CN Sabadell, així com les clares aspiracions del CN Sant Andreu de topar amb l’equip vallesà en la final més factible. També van treure bitllet per a les semifinals, que es resoldran aquest matí i migdia, el CE Mediterrani i el CN Rubí, aquest últim després de protagonitzar la remuntada de la jornada de quarts i imposar-se al Saragossa, l’únic equip no català present a les instal·lacions del CN Sant Feliu, seu de la competició.

El duel entre el Sabadell i La Sirena CN Mataró destacava en la jornada de quarts, ja que les del Maresme són quartes en la taula de la lliga. Tot i això, van cedir per 14-7 (parcials de 4-1, 3-2, 4-3 i 3-1), incapaces de seguir el ritme golejador de les sabadellenques. “Ens hem començat a escapar en el segon quart, però és que no estem acostumades a piscines de dimensions més petites com la de Sant Feliu i ens ha costat una mica”, va assenyalar Judith Forca, màxima realitzadora del duel, amb quatre gols.

Més resistència va tenir el Mediterrani –tercer en la lliga– per imposar-se al CN Terrassa per 5-7, mentre que el Rubí, impulsat pels set gols registrats per Ariadna Ruiz, va ser capaç de capgirar un 7-5 i acabar imposant-se per 8-11 al Saragossa. Pel que fa al CN Sant Andreu, no va donar possibilitats a l’amfitrió, el CN Sant Feliu. “Ens preníem el partit com una prova per guanyar confiança”, comentava el tècnic andreuenc, Javier Aznar, després del 7-17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)