Esquí

Mikaela Shiffrin guanya el seu quart títol mundial d’eslàlom consecutiu

Esquí. La nord-americana ha remuntat en la segona màniga i s’ha penjat la tercera medalla, segona d’or. La catalana Núria Pau no ha acabat la primera baixada

Mikaela Shiffrin ha guanyat el títol mundial s’eslàlom per quarta vegada de manera consecutiva i ja té sis títols mundials en el seu palmarès. La nord-americana, de 23 anys, s’ha penjat la seva tercera medalla, segona d’or, en aquest campionat del món que es disputa a la localitat sueca d’Are. Mikaela Shiffrin ha fet el tercer millor temps en la primera màniga però en la segona ha estat la millor i s’ha assegurat la primera posició amb un temps d’1:57.05. ha superat per 58 centèsimes a la sueca Anna Swenn-Larsson. L’esquiadora de Ribes de Freses Núria Pau no ha pogut finalitzar la primera baixa i ha quedat fora de competició.

En la qualificació de l’eslàlom masculí l’aranès Àlex Puente ha ocupat la 18a posició i s’ha classificat per la final de demà. En aquesta prova de l’eslàlom també hi participarà l’osonenc Quim Salarich que no ha tingut que disputar la qualificació ja que hi estava classificat directament pel seu rànquing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)