Atletisme

“Hi vaig per adquirir experiència”

Atletisme. Maria Vicente, que demà debuta en el pentatló, és conscient que l’europeu en pista coberta de Glasgow forma part del seu procés de creixement i assegura: “Encara em queden bastants anys per anar a lluitar per les medalles”

L’hospitalenca Maria Vicente, de només 17 anys, crema etapes a marxes forçades, però és conscient que l’europeu de Glasgow forma part del seu procés de creixement. “Tinc clar que es tracta d’un europeu absolut i que encara em queden bastants anys per anar a lluitar per les medalles. Hi vaig per adquirir experiència. Soc l’última classificada entre les inscrites [12] i, per tant, no tinc res a perdre, tot i que espero guanyar-ne alguna. Segur que m’ho passaré bé”, va explicar la campiona i recordista estatal de pentatló (4.412 punts) abans de viatjar a la capital escocesa. Tot i la plusmarca assolida a Antequera, Vicente considera que tampoc va fer un pentatló perfecte: “Als 800 metres encara els tinc molt de respecte. N’haig de córrer més per aconseguir un patró, però encara tinc força marge de millora. També en el pes perquè encara no m’acabo de sentir igual en els entrenaments que en la competició.”

Vicente serà la primera dels vuit atletes catalans convocats que entrarà en competició, demà a les 10.05 h en els 60 m tanques. El pentatló acabarà en la mateixa jornada amb els 800 (20.15 h). Entre les inscrites destaquen la campiona europea del 2015, la britànica Katarina Johnson-Thompson; la subcampiona de l’última edició, l’austríaca Ivona Dadic, i la líder de l’any, la francesa Solene Ndama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)