Golf

Adri Arnaus afrontarà la jornada final de l’obert de Kenya com a líder

Golf. El jugador moianès està empatat amb l’italià Guido Migliozzi (199, -14), amb un cop d’avantatge respecte el sud-africà Louis de Jager

El moianès Adri Arnaus afrontarà la jornada final de l’obert de Kenya, puntuable per al circuit europeu, com a líder, empatat amb l’italià Guido Migliozzi (199, -14) després d’haver completat el recorregut d’avui amb 65 cops (-6). Amb set birdies, Arnaus ha perdut la possibilitat d’encapçalar el torneig en solitari per culpa d’un bogey en el forat 15. A un cop del lideratge s’ha situat el sud-africà Louis de Jager.

Amb 24 anys, aquesta és la primera temporada d’Arnaus en el circuit europeu i de moment acredita com a millors resultats un 9è lloc en l’Alfred Dunhill Championship de Sud-Àfrica i el 14è en el Masters de Qatar, la setmana passada. “Ja he estat en aquesta situació anteriorment i espero que em serveixi d’experiència. Tot el que haig de fer és tornar a intentar a fer un bon golf demà. Fins ara, estic gaudint molt i espero que continuï així”, ha comentat el jugador de Moià.

El maresmenc Pep Anglès (212, -2) continua avançant posicions, mentre que el barceloní Eduardo de la Riva no va poder passar el tall en la jornada de divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)