Esquí

Tres de tres per a Núria Pau

Esquí alpí. La de Ribes de Freser tanca el campionat d’Espanya amb la tercer medalla d’or de tres possibles en imposar-se en l’eslàlom, prova en què Àlex Puente ha acabat campió masculí

Núria Pau ha tancat aquest matí el campionat d’Espanya d’esquí alpí amb una altra medalla d’or. L’esquiadora de Ribes de Freser ha fet un ple de victòries i s’ha imposat en les tres proves disputades, l’última de les quals ha estat l’eslàlom. Aquesta és la principal especialitat de Núria Pau, com ha demostrat amb el millor temps tant de la primera mànega (51.11) com de la segona (52.23). El seu temps total (1:43.34) ha estat pràcticament tres segons millor que el de la subcampiona, la també catalana Maria Relat (1:46.09). L’aragonesa Inda Garín ha tancat el podi (1:46.59). La ripollesa es va estrenar dimecres amb l’or en el supergegant. Ahir va repetir el mateix resultat en el gegant. “He aconseguit el triplet per primer cop en el campionat d’Espanya. Estic molt sorpresa, sobretot per la victòria en el supergegant. Me’n vaig molt contenta de Vaquèira”, assegura Núria Pau.

En l’eslàlom masculí també hi ha hagut medalla d’or catalana, en aquest cas per a Àlex Puente. L’aranès també ha estat el més ràpid en les dues baixades (49.36 i 49.02) i ha fet un temps total d’1:38.38. “Estic content. Guanyar el campionat d’Espanya sempre és important, i una victòria reforça la moral”, ha valorat. Albert Ortega (+0.42) ha acabat subcampió i el seu germà Ricard, tercer (+1.69).

Eslàlom M
1r Àlex Puente (CAEI) 1:38.38
2n Albert Ortega (La Molina CE) 1:38.80
3r Ricard Ortega (La Molina CE) 1:40.07
Eslàlom F
1a Núria Pau (La Molina CE) 1:43.34
2a Maria Relat (CAEI) 1:46.09
3a Inda Garín (CE Jaca) 1:46.59
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)