Més esport

Catalunya jugarà els quarts del mundial contra Sud-àfrica

Futsal. La selecció catalana ha guanyat 11-1 el Nepal en l’últim partit de la fase de grups i s’enfrontarà als africans, que han perdut 9-2 amb Argentina

Catalunya ha superat 11-1 el Nepal en la tercera i última jornada de la fase de grups del mundial de futsal. L’equip català ja tenia garantida la classificació com a primer de grup, el D, després de superar França per 3-1 en la primera jornada i els Estats Units per 11-0 en la segona.

La selecció catalana jugarà contra Sud-àfrica els quarts de final, després del 9-2 d’aquesta darrera matinada entre els dos primers del grup C. Argentina, amfitriona del torneig i líder del seu grup es veurà les cares amb França, que ha superat 3-4 els Estats Units. Els altres emparellaments són Paraguai - Marroc i Colòmbia - Brasil.

L’equip que entrena Jordi Rexach jugarà els quarts de final demà divendres a la seu de Montecarlo, en la que també es disputarà el Paraguai - Marroc. Els altres dos encreuaments de quarts es jugaran a Oberá, la seu on Catalunya ha disputat la primera fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)