Handbol

El Barça amplia tres anys fins al 2023 el contracte de Ludovic Fàbregas

Handbol.

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador del Barça Lassa d’handbol Ludovic Fàbregas per ampliar el vincle contractual existent fins a la fi de la temporada 2022/23. Es tracta d’una ampliació de dos anys, ja que el pivot francès va signar un contracte de tres temporades quan va fitxar pel club l’estiu del 2018.

El pivot francès va arribar al Palau Blaugrana amb grans expectatives al seu voltant, i com a campió d’Europa amb el Montpeller. Tot i els seus 22 anys, des del primer partit va complir el que s’esperava d’ell i es va convertir aviat en un pilar bàsic de l’eix de la defensa blaugrana. Les seves capacitats s’han adaptat a la perfecció al joc del conjunt de Xavi Pascual, i al vestidor va encaixar de seguida. Tot això li ha valgut una ampliació de contracte que s’ha fet efectiva just abans de la copa.

En el seu primer any com a blaugrana, Ludovic Fàbregas ha disputat fins al moment 45 partits –només se’n ha perdut un per descans-, quasi tots sortint com a titular, i ha marcat 109 gols. “Per a mi és una mostra de confiança per part del club. Hi ha molt respecte entre les dues parts, és una sort poder estar al Barça. És un plaer gaudir amb els companys i tota la gent a Barcelona. Em sento molt bé aquí i vull seguir guanyant títols”, ha declarat el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)