El Fraikin Granollers fa un partit complet i passa a la semifinal de copa (23-31)

Handbol. Ha derrotat en els quarts de final a l’Ademar gràcies a l’encert dels dos porters, la sòlida defensa i l’efectivitat en atac

El Fraikin Granollers s’ha classificat brillantment per a la semifinal de la copa que s’està disputant a Alacant després de derrotar a l’Ademar de Lleó per 23-31. El conjunt vallesà ha fet un partit molt complert, amb els dos porters –Cèsar Almeida i Marc Guàrdia–, molt encertats sota els pals, una defensa molt sòlida i molta efectivitat en l’atac.

Els primers minuts de la semifinal han estat anivellats i amb alternatives, però a partir del minut deu el Granollers s’ha anat distanciant en el marcador i en el minut disset s’ha situat amb cinc gols d’avantatge (6-11). Al descans s’ha arribat amb un marcador més ajustat, 13-16.

En la segona meitat l’encert golejador dels vallesans ha tornat a posar diferències en el marcador i s’ha arribat a la màxima avantatge de nou gols en el minut 51, amb el 19-28. Antonio Garcia, Alejandro Márquez i Adrià Figueras han estat molt efectius al davant i tots tres han anotat sis gols. L’entrenador Antonio Rama ha pogut donar minuts de descans a alguns homes importants de cara al partit de la semifinal que es jugarà demà. El rival sortirà de l’enfrontament entre el Bidasoa i el Conca.