Futbol sala

El Barça es deixa els privilegis a Pamplona

Futbol sala. Els blaugrana cauen amb l’Osasuna (3-2) i ja no depenen d’ells mateixos per quedar primers de la fase regular

El Barça ja no depèn d’ell mateix per guanyar la lliga. Els blaugrana han perdut a Pamplona i podrien cedir el primer lloc de la taula si El Pozo, que és segon amb tres punts menys que els catalans i dos partits per jugar encara, venç en els enfrontaments que li resten. El Barça mai ha estat còmode a Anaitasuna i això que s’ha posat per davant en el marcador només començar gairebé sense voler-ho. Els blaugrana han vist com els navarresos es feien el 0-1 en un contraatac que ha conduit Dyego juntament amb Esquerdinha. Aleshores, els visitants han cedit el domini al Xota que, sense massa ocasions clares, ha agafat el timó del partit. A mesura que han passat els minuts, l’Osasuna ha generat diverses ocasions però Dídac s’ha posat l’equip català a les esquenes oferint un recital d’aturades bestial. Amb el peu, amb l’avantbraç i amb les mans. Dídac ha salvat les opcions del Barça en la primera meitat.

El guió del partit ha estat similar durant la primera mitja hora de joc però aleshores, quan s’arribava a l’equador del segon temps, tot s’ha accelerat. La insistència navarresa ha tingut premi en un contraatac que ha culminat Dani Saldise. El gol ha desencadenat la rauxa del públic i les cames dels locals que han donat la volta al marcador amb dues dianes més dels exblaugrana Eric Martel i Rafa Usín. El cop pel Barça era duríssim però els catalans han sabut reaccionar ràpidament. Dyego ha retallat distàncies i llavors els blaugrana -avui de groc elèctric- han pres la iniciativa. Han generat ocasions però no han tingut la punteria necessària per vèncer en una de les pistes més complicades de la lliga. Esquerdinha ha topat amb el travesser i, quan Dyego feia de porter jugador, el porter Asier s’ha erigit en l’heroi local amb diverses aturades que han permès sumar la victòria al seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)