Rugbi

El Barça perd el títol de copa en un final agònic

Rugbi. Dominava 23-17 amb el temps reglamentari esgotat, però l’Alcobendas ha aprofitat un últim atac interminable i ha fet un assaig després de deu melés i la transformació (23-24)

El FC Barcelona ha perdut el títol de la copa de rugbi contra l’Alcobendas en un final agònic i interminable. L’equip blaugrana acaronava la victòria (23-17) amb el temps reglamentari ja esgotat, però els madrilenys disposaven encara d’una jugada fins a no perdre la pilota i no han desaprofitat l’oportunitat.

L’Alcobendas ha disposat un cop rere l’altre de cops de càstig des de la línia de cinc metres de la zona de marca blaugrana, però el Barça ha sabut defensar cada melé amb solvència, tot i que s’ha jugat que li xiulessin un assaig de càstig que hauria donat automàticament el títol a l’Alcobendas.

Finalmemt, al desè cop de càstig, Bradley Dean Linklater, el jugador més ben valorat de la lliga, ha aconseguit penetrar la defensa blaugrana i aconseguir l’assaig (23-22). Altonio Jantjes no ha fallat en la transformació i ha donat el títol a l’Alcobendas (23-24).

Aquesta era la primera final de copa que el Barça jugava des del 1992. Tot i ser l’equip més llorejat de la competició (16 títols), els blaugrana no han guanyat cap copa des del 1985.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)