Ciclisme

Roglic en té prou amb el podi d’una gran

Ciclisme. L’eslovè, que havia guanyat les dues anteriors cronometrades d’aquesta edició del Giro, recupera el tercer lloc a la general en detriment de Landa per 8 segons. Carapaz, rosa

Carapaz, Nibali i Roglic. la contrarellotge de Verona, amb 17 quilòmetres, ha tornat a ordenar la general del Giro, amb Mikel Landa quart de nou després que l’eslovè cedís per un dia el lloc al podi en l’etapa d’ahir, la darrera en línia de la 102 edició de la cursa italiana.

Primoz Roglic ha desbancat Landa per un marge de 8 segons, després de ser sancionat ahir per una acció d’un aficionat que l’empenyia cap amunt en la darrera ascensió.

El nord-americà Chad Haga (Sunweb) ha estat el més ràpid d’un epíleg que corona Richard Carapaz com a vencedor del Giro, la primera volta gran de l’equatorià Vincenzo Nibali, amb Giro, Tour i Vuelta en el seu palmarès, ha acabat segon en la general tot i escurçar en 49 segons la seva diferència amb el mallot rosa, finalment d’1:05.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)