Handbol

El Vardar consuma la gesta i obté la segona lliga de campions

Handbol. L’equip nord-macedoni ha portat sempre la iniciativa i ha sabut controlar la reacció del Veszprém a l’inici del segon temps (27-24)

El Vardar ha consumat la gesta i ha estat capaç d’aparcar els problemes econòmics que ha patit durant tot el curs per conquerir la seva segona lliga de campions a Colònia després de superar el Veszprém a la final (27-24). La primera va ser la del 2017 contra el PSG (24-23). El conjunt hongarès, entrenat pel català David Davis, en canvi ha tornat a sucumbir en la seva quarta final europea.

La primera meitat ha estat del Vardar. Ben dirigit pel menut Stas Skube, el conjunt nord-macedoni ha sabut moure la pilota amb fluidesa i gràcies a bones connexions amb els jugadors de segona línia ha marcat el ritme de joc. L’efectivitat del pivot brasiler Rogerio Moraes ha obert la primera escletxa (8-5). El Veszprém no ha trobat la manera de canviar la dinàmica i ni amb l’aparició de la vella guàrdia, amb Laszlo Nagy i Momir Ilic, ha pogut escurçar diferències davant un Vardar ben assentat en defensa i amb un Dejan Milosavljev que feia les seves primeres aparicions a la porteria. El temps mort de David Davis tampoc ha donat resultat i s’ha arribat al descans amb un parcial de 16-11.

El tècnic vallesà es guardava dues cartes per a la segona part: Arpad Sterbik i Petar Nenadic. El gegant de Senta, tot i els seus problemes al turmell, ha fet valer el seu efecte intimidatori sota els pals i amb un parell d’aturades ha permès les sortides al contraatac, culminades pel lateral serbi. El Veszprém ha fet un pas endavant en defensa i ha escurçat les diferències a la mínima expressió (17-16). Roberto García Parrondo ha aturat la dinàmica amb un temps mort i no ha deixat que la remuntada hongaresa anés més enllà. Moraes, des del pivot, i Kristopans, a partir dels seus 2,15 m, han tornat a aparèixer en els moments calents del partit. L’equip nord-macedoni, acostumat a viure al límit, ha sabut gestionar el mínim avantatge fins al 27-24 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)