El Barceloneta supera l’Sport Management amb solvència (12-7)

Waterpolo. L’equip mariner es jugarà demà l’accés a la final de la lliga de campions contra el Ferencvarós, botxí del Jug Dubrovnik (9-10)

L’Atlètic Barceloneta ha superat amb solvència l’Sport Management de Busto Arsizio (12-7) i demà es jugarà l’accés a la final de la lliga de campions contra el Ferencvarós (20.30 h), botxí del Jug Dubrovnik (9-10) en el primer partit de la competició.

El primer quart ha estat gairebé de tempteig (2-1), però a partir del segon el quadre mariner ha pogut executar el seu pla de joc, amb una defensa pressionant que anul·lat el seu rival i amb un contraatac letal que ha anat increment la diferència al seu favor (6-2). Després de la represa, Perrone i Famera eixamplavem l’avantatge fins als 6 gols (8-2), però l’Sport Management ha trencat la sequera en atac i ha ajustat el resultat abans d’arribar a l’últim quart (9-5). L’equip mariner no ha deixat que la reacció transalpina anés a més i Mallarach, Perrone i Granados, a més d’un estel·lar Dani López Pinedo sota els pals, han acabat assegurant la victòria i l’accés a les semifinals. En el tram final també han disposat de minuts de joc els joves germans Miqui i Pau Linares.

El primer partit de la fase final ha estat condicionat per la sortida en tromba del Ferencvarós, que amb tres gols en poc més de 3 minuts ha pres la iniciativa de bon començament. El Jug Dubrovnik ha reaccionat, però en cap moment ha pogut capgirar el resultat. Els tres primers parcials han afavorit el conjunt hongarès (3-5, 2-3 i 1-2). Així, s’ha entrat en el període definitiu amb una renda de 4 gols (6-10) per la formació de Zolt Varga. L’equip de Xavi García, autor d’un gol, s’ha jugat les seves últimes cartes i ha retallat diferències (9-10), però s’ha quedat a un pas de concretar la remuntada.