Més esport

El primer, catedralici

Triatló. Nan Oliveras estrena el seu palmarès en la mitja distància en la mítica cita de Zarautz

Nan Oliveras ha estrenat el seu palmarès en la mitja distància aquest cap de setmana amb el triomf al Triatló de Zarautz. La cita basca, una de les referències a l’àmbit estatal i internacional, era tot just la tercera de l’olotí en la seva primera temporada enfocada a aquesta modalitat, després de ser tercer en la cita de Moguer en la que era la seva segona cursa en mitja.

Nan Oliveras va completar la 34a edició de la prova amb un temps de 3h53:45 i va superar Eneko Llanos, segon.

El barceloní Cesc Godoy va ser el primer en completar el sector de natació. Llanos el va anar seguint en el ciclisme, seguit d’Ander Okamika i Nan Oliveras. El mur d’Aya és una de les icones del Triatló de Zarautz i, quan Godoy hi va passar, el seu marge era de 4 minuts respecte els seus tres perseguidors. En el descens fins la localitat on hi ha la sortida i arribada de la cursa, els quatre primers ja anaven junts i, en els 20 quilòmetres a peu, l’olotí va fer valer la seva superioritat –és campió de Catalunya en mitja marató– i va anar obrint forat respecte Eneko Llanos, tot una institució i segon a 35 segons. Okamika és tercer a 2:30 i, l’osonenc Joan Ruvireta, quart al darrer sospir mentre Pello Osoro, que va arribar abans, es dedicava a saludar.

Judith Corachan va ser la vencedora en la categoria femenina i, Anna Noguera, tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)