Futbol sala

El Barça manté el dubte de Dyego

Futbol sala. L’equip d’Andreu Plaza afronta el segon partit del ‘play-off’ final contra El Pozo amb la moral reforçada després de la golejada de divendres al Palau (7-2)

El Barça Lassa afronta aquest vespre (21 h, Esport 3) el segon partit de la final de la lliga contra El Pozo encara amb el dubte de Dyego, que es va perdre el primer partit (7-2) per molèsties d’última hora als isquiotibials de la cuixa dreta. L’entrenador de l’equip blaugrana, Andreu Plaza, va confirmar que el jugador passarà unes últimes proves per veure la seva disponibilitat. “Amb tot –hi va afegir–, el resultat del primer partit ens ajudarà a prendre una decisió”, va afirmar; una frase que sembla indicar que no s’arriscarà amb el brasiler, que probablement descansarà per afrontar en plenes condicions el tercer partit de la sèrie, que es jugarà dissabte a Múrcia.

Després del partit i en la prèvia d’ahir, l’entrenador i els jugadors del Barça no es van cansar de repetir que la golejada de divendres és en certa manera enganyosa, sobretot si s’analitza la sortida dels dos equips a la pista. El Pozo va gaudir de grans ocasions que Dídac es va encarregar de frustrar, mentre que el Barça va aprofitar pràcticament totes les arribades per sentenciar un rival que, amb tot, no va fer la sensació de rendir-se en cap moment. El bon moment de Ferrão, sobretot, és el que dona més força a l’equip blaugrana i el que més espanta El Pozo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)