Futbol sala

El Barça perd el factor pista contra El Pozo (2-3)

Futbol sala. Un gol de Fernando en la pròrroga decideix un partit molt igualat que Sergio Lozano havia empat a 40 segons del final del temps reglamentari

El Pozo ha guanyat al Palau el segon partit de la final de la lliga de futbol sala gràcies a un gol de Fernando en la primera part de la pròrroga després que els 40 minuts reglamentaris acabessin en empat (2-2). Sergio Lozano, en una jugada amb superioritat, havia fet el gol de l’empat a 40 segons del final. En el temps afegit el murcià ha marcat en una acció afortunada a les acaballes de la primera part. A partir de llavors el Barça, amb el porter jugador, ha posat setge a la porteria dels murcians i ha gaudit, sobretot Ferrao, d’ocasions claríssimes per forçar el llançament de penals.

El pivot brasiler ha avançat el Barça en el minut 8 però en la primera part El Pozo ha estat superior en moltes fases i abans que Andresito fes el gol de l’empat en una jugada d’estratègia (17’). Abans Miguelín havia fallat un penal i ell mateix havia enviat un xut al pal. En la segona part el Barça ha canviat de marxa i ha anat a totes. Els àrbitres s’han menjat un penal clamorós per mans dins l’àrea de Pito i Ferrao no ha marcat de miracle en un xut que ha botat pràcticament dins la porteria. Quan millor jugava el Barça Darío ha fet l’empat en jugada que semblava intranscendent.

El tercer partit es jugarà dissabte a la pista dels murcians.