Tennis

Derrotes de Ramos i Granollers

Tennis. Els dos catalans perden en el seu retorn a una semifinal ATP. El mataroní cau a Bastad contra l’argentí Londero i el barceloní en el torneig de Newport contra el kazakh Bublik

Albert Ramos (99è) i Marcel Granollers (98è) van perdre ahir els seus partits de semifinals a Bastad (Suècia) i Newport (EUA), respectivament. Ramos (99è) va cedir per 6-3 i 6-4 contra l’argentí Juan Ignacio Londero (71è), que va tenir un alt grau d’encert en les pilotes de trencament (3/4). Feia més d’un any, des del febrer del 2018 a Quito, que el català no jugava unes semifinals ATP i semblava que Bastad, l’únic torneig ATP que Ramos ha guanyat en la seva carrera (2016), seria una bona oportunitat. Londero es jugarà avui el títol contra el xilè Nicolàs Jarry (5), que va superar l’argentí Federico Delbonis per 6-3 i 6-2. Granollers, que fa tot just un any havia jugat en el mateix torneig, la seva última semifinal ATP, va perdre el servei en el primer joc contra el kazakh Alexander Bublik (83è). Va reaccionar amb un break però va sucumbir en el tie-break en la segona pilota de set a favor de Bublik. L’inici del segon set va ser l’invers, amb trencament per al català en el primer joc. Granollers va igualar el partit però no va rematar la feina i va perdre per 7-6 (5), 3-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)