Futbol sala

El campió, en marxa

Futbol sala. El Barça, que només ha incorporat Daniel Shiraishi, no farà cap estada i prepara la Intercontinental a Barcelona

El Barça de futbol sala, el vigent campió de lliga i que va tancar el curs amb tres títols, va començar ahir la pretemporada amb el grup sencer a la ciutat esportiva Joan Gamper. Els jugadors van fer-se les analítiques i les revisions mèdiques. El brasiler Daniel Shiraishi, l’única incorporació, va tenir el primer contacte amb la resta de la plantilla. També hi havia el nou porter del filial, el madrileny Óscar de la Faya. Andreu Plaza va dirigir la primera sessió de pista a la tarda. A diferències de les últimes temporades, l’equip no farà cap estada i s’entrenarà a Barcelona per preparar la copa Intercontinental, que es jugarà del 26 d’agost a l’1 de setembre a Tailàndia. Els únics amistosos previstos es disputaran al Palau, a porta tancada, contra La Unión de Santa Coloma i el CA Osasuna Magna, els dies 16 i 17 d’agost. El dia 23, la plantilla es desplaçarà a Bangkok. Al marge de la Intercontinental, el Barça disputarà la supercopa contra El Pozo a Guadalajara (7 d’agost a les 20 h), i la copa Catalunya, els dies 10 i 11 de setembre, abans de l’inici de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)