Ciclisme

Desè mundial consecutiu

Bicitrial. La selecció catalana aspira a guanyar el sisè títol per equips en el campionat del món que es disputa a la República Txeca i en què Catalunya participa amb 24 pilots

La selecció catalana disputa des d’avui i fins diumenge el campionat mundial de bicitrial a Kramolín (República Txeca) amb 24 pilots participants en les diferents categories. Aquest serà el desè campionat del món de manera consecutiva que disputi Catalunya, i en aquests anys ha guanyat cinc vegades el títol per equips i ara l’objectiu és tornar a ser campiona. La selecció catalana va dominar de l’any 2010 al 2012 i després també es va emportar la medalla d’or els anys 2014 i 2015. L’any passat Catalunya va guanyar a Bolotana, a l’illa de Sardenya, a Itàlia, la medalla de plata darrere de la República Txeca, que ara és l’amfitriona. Hi haurà 10 països en competició: Catalunya, la República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Letònia, Polònia, Eslovàquia, Espanya i el Regne Unit.

Dels 24 pilots que representaran Catalunya, 20 ho faran en les categories de fins a 15 anys. En la categoria d’elit està inscrit Armand Mollà, que retorna a la competició, mentre que en la júnior competiran Alan Rovira, Conrad Navarro i Ot Sierra. Aquestes categories dels grans disputaran les seves proves avui i el dissabte 17. Les categories de base disputaran les proves el dimecres 14 i el divendres 16. Aspiren a fer bons resultats: Àlex Rodríguez, Jofre Ortuño i Lluc Roa (Poussin); Quim París, Danny Guerrero i Eloi Calvet (Benjamin); Nil Benítez, Martí Esquerda i Josep Sabé (Minime), i Júlia Mallén (Femine). Fins als 13 anys, les noies competiran en categories mixtes: Naia Rovira, Naia Téllez i Lucía Guerrero. En la categoria Major competiran Josep Casablanca i Marcos Díaz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)