Hoquei sobre herba

Treballat empat contra la campiona, Holanda

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola fa una bona defensa i brilla la portera Maria Ruiz, en la segona jornada de europeu

Espanya 1 holanda 1

ESPANYA:Ruiz, Ycart, Petchame, Maria López, Bonastra, Guinea, Cano, Riera, Beatriz Pérez, Oliva i Jiménez –equip inicial–; Iglesias, Tost, Pons, Begoña Garcia, Torres-Quevedo, Segu i Melanie Garcia (p.s.).HOLANDA:Veenendaal, Koolen, De Waard, Keetels, Verschoor, Welten, Van Maasakker, Matla, Stam, Van Geffen i De Goede –equip inicial–; Pheninckx, Leurink, Jonker, Van den Assem, Veen, Nunnink i Koning (p.s.).GOLS:0-1 (5’) Van Maasakker. 1-1 (6’) Begoña Garcia.

La selecció espanyola va aconseguir un treballat i merescut empat contra Holanda en la segona jornada de l’europeu. Espanya, amb vuit jugadores catalanes, va plantar cara a l’actual campiona europea i mundial amb una bona defensa i una actuació estel·lar de la seva portera Maria Ruiz. L’equip holandès es va avançar en el minut cinc, pràcticament en la primera ocasió, amb un penal corner, i un minut després Begoña Garcia va empatar després de culminar un contraatac, 1-1.

Holanda va tenir més ocasions en atac i va crear molt més perill al llarg del partit, però l’equip d’Adrian Lock es va saber defensar bé. Sobretot va estar inspirada la portera Maria Ruiz en els sis penals corner més de què van disposar les holandes i els va aturar amb esplèndides aturades. Espanya va tenir un penal corner en el tercer quart, però Loli Riera no va marcar. La lluita va ser intensa fins al final i Holanda va tenir un darrer penal corner a 30 segons de la fi que no va poder marcar. La selecció espanyola es jugarà la classificació per a les semifinals en el partit de demà (20.30 h) contra Bèlgica, l’amfitriona.