Hoquei sobre herba

Empat amb premi

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola jugarà demà les semifinals de l’europeu d’Anvers contra Holanda després de salvar un punt contra una Anglaterra desbocada

Espanya 2 anglaterra 2

ESPANYA:Cortés; Enrique, Delàs, González, Iglesias, Sallés, Tarrès, De Frutos, Ruiz, Romeu i Quemada. També van jugar: Sánchez, Rodríguez, Arana, Piera, Lleonart i Boltó.ANGLATERRA:Gibson; Ames, Jackson, Martin, Griffiths, Sloan, Ward, Roper, Dixon, Creed i Gall. També van jugar: Willars, Weir, Waller, Sorsby, Calnan i Wallace.GOLS:0-1 (21’) Ward. 1-1 (33’) Quemada. 2-1 (43’) Arana. 2-2 (52’) Jackson.

La selecció espanyola, amb onze catalans a les seves files, tornarà a jugar unes semifinals de l’europeu una dècada després (2009). L’equip estatal va aconseguir el punt que li faltava amb un treballat empat contra Anglaterra. El combinat de Fred Soyez va tenir el mèrit de saber adaptar-se a les diferents circumstàncies del partit, primer amb un gol en contra encaixat en el segon quart, i en el tram final, quan l’equip anglès va restablir l’equilibri i atacava a la desesperada per aconseguir una victòria que li obrís les portes de les semifinals. En tot cas, el premi serà per a Espanya, que demà s’enfrontarà a Holanda, la campiona de les dues últimes edicions.

Anglaterra va fer tota una declaració d’intencions només de començar, però Quico Cortés va frustrar la rematada de Griffiths després d’una gran internada per la banda dreta de Roper. Passat l’ensurt, el conjunt espanyol va saber neutralitzar el joc rival en un primer quart amb poques oportunitats de gol. Una recuperació de Quique González de Castejón i una assistència magistral de Xavi Lleonart que Diego Arana no va saber controlar van ser les úniques ocasions que es van comptabilitzar a l’equip de Soyez. Va ser el conjunt anglès, però, l’encarregat d’inaugurar el marcador, ja en el segon quart. Sam Ward va aprofitar un mal rebuig de la defensa espanyola per superar Cortés.

Soyez tenia les consignes clares al descans: consistència defensiva i generar més oportunitats de gol. Els jugadors van saber traslladar les instruccions al terreny de joc i dos minuts després de la represa van restablir l’equilibri. Pau Quemada va rubricar una excel·lent jugada col·lectiva en què la bola va circular d’una banda a l’altra de l’atac espanyol abans d’entrar a la porteria defensada per Gibson. En el tram final del tercer quart, Espanya va aprofitar l’exclusió momentània de Ward per capgirar el resultat després d’una altra triangulació entre Lleonart, Tarrés i la rematada final d’Arana. L’equip espanyol podia haver ampliat les diferències, però Lleonart va enviar un penal al travesser. En el quart definitiu, Anglaterra es va jugar les últimes cartes i va posar setge a l’àrea rival. Jackson va empatar amb el segon penal córner, però el conjunt estatal va saber resistir les últimes escomeses angleses jugant sense porter.

Duel contra Bèlgica

Avui la selecció espanyola femenina intentarà emprendre el camí de les semifinals en el partit contra Bèlgica (20.30 h) que tancarà la fase de grups.

Handbol. Lliga de campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Barça Lassa 24 14 12 0 2 486 391
2 Veszprém 20 14 10 0 4 410 382
3 Vardar 19 14 9 1 4 406 390
4 Viva Kielce 14 14 7 0 7 439 430
5 Rhein-Neckar 14 14 7 0 7 418 410
6 Meshkov Brest 9 14 4 1 9 379 419
7 Montpeller 7 14 3 1 10 377 414
8 Kristianstad 5 14 2 1 11 396 475
  Quarts de final   Vuitens de final
Darrera actualització: 02-03-2019 21:00:06
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)