Atletisme

Tot comença al cros

Atletisme. Torna la cita atlètica de referència a la demarcació, el Circuit Gironí, amb el campionat de Catalunya de cros curt a Calonge

El Circuit Gironí de Cros 2019/2020 es va presentar en un acte amb Josep Pujols (Consell Català de l’Esport), Salvador Balliu (Consell Comarcal de la Selva), Jordi Masquef (Diputació), Salvador Miquel (Calonge i Sant Antoni), Esteban Jiménez (Federació Catalana d’Atletisme) i Àngel Mullera, que apadrina la competició per on passen tots els atletes de la demarcació, inclosos els que han arribat al més alt nivell internacional.

“Per a ells és el començament de la pretemporada”, diu Pujols, mentre que Balliu destaca l’impacte econòmic que representa una cita d’aquestes característiques per a les poblacions on es fa alguna de les proves del circuit.

La novetat d’aquesta temporada és la presència de Calonge com a seu del campionat de Catalunya de cros curt, el 22 de desembre, sense formar part del circuit.

Circuit Gironí de Cros
Olot 27 octubre
Santa Coloma de Farners 3 novembre
Sant Hilari Sacalm 10 novembre
Girona 17 novembre
Riudellots de la Selva 24 novembre
Salt 1 desembre
Banyoles (campionat gironí) 15 desembre
Vidreres (cloenda GP Consell Comarcal de la Selva) 12 gener
Caldes de Malavella (campionat de Catalunya de relleus) 19 gener
Campionat de Catalunya de cros curt
Calonge 22 desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)