Rugbi

Nova Zelanda i Sud-àfrica, favorites per arribar a la final

Rugbi. Els All Blacks disputen avui la primera semifinal del mundial contra Anglaterra i demà els Springboks s’enfronten a Gal·les

Nova Zelanda i Sud-àfrica són les favorites per guanyar les semifinals del mundial del Japó d’aquest cap de setmana i classificar-se per a la final que es disputarà el dissabte 2 de novembre. Els All Blacks jugaran avui la primera semifinal contra Anglaterra i intentaran arribar a la seva cinquena final d’un mundial. Els neozelandesos són els actuals campions i tenen tres títols, els dos últims, consecutius. Els anglesos buscaran la sorpresa contra el gran favorit per arribar a la seva quarta final i lluitar per aconseguir el seu segon títol mundial.

La segona semifinal es disputarà demà i els Springbock, que han estat campions dues vegades, s’enfrontaran a Gal·les, que mai ha guanyat cap títol ni ha disputat cap final i té molta il·lusió per aconseguir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)