Rugbi

Anglaterra sorprèn el campió, Nova Zelanda, i jugarà la final del mundial (19-7)

Rugbi. El XV de la Rosa s’imposa en la primera semifinal amb una gran defensa i no deixa que els All Blacks facin el seu joc d’atac. George Ford està molt encertat en els cops de càstig i anota dotze punts

Anglaterra es classifica brillantment per la final del mundial al derrotar per 19-7 a Nova Zelanda en la primera semifinal. El XV de la Rosa fa una gran defensa que no deixa que els All Blacks desenvolupin el seu joc d’atac. Els anglesos s’avencen en el marcador en el segon minut i dominen per 10-0 al descans. George Ford està molt encertat en els cops de càstig i anota 12 punts. El seu rival en la final del mundial sortirà de l’altre semifinal que disputaran demà Sud-àfrica i Gal·les.

Els anglesos s’avancen en el marcador en el segon minut de joc amb un assaig de Manu Tuilagi i la transformació d’Owen Farrell. (7-0). Nova Zelanda encara no s’ha situat a sobre el camp, i la gran defensa del XV de la Rosa impedeix que pugui fer el seu joc habitual d’atac. Els All Blacks no creen perill mentre que els anglesos desaprofiten un drop i un cop de càstig abans que George Ford anoti un cop de càstig just abans del descans (10-0).

La segona meitat s’inicia amb un assaig d’Anglaterra anul·lat, però uns minuts després George Ford transforma un nou cop de càstig i situa un clar 13-0 en el marcador. En una de les comptades errades en defensa del XV de la Rosa els All Blacks anoten el seu primer assaig gràcies a Ardie Savea, i Richie Mo’unge fa la conversió i s’ajusta el marcador, 13-7. Nova Zelanda intenta capgirar el partit però George Ford està molt encertat en els xuts a pals i anotada dos cops de càstig més per tornar a distanciar a Anglaterra (19-7). Els neozelandesos intenten reaccionar en els darrers minuts, però els anglesos aguanten bé i aconsegueixen una gran victòria que els porta a la seva quarta final d’un mundial.