Atletisme

Ougra supera Mullera

Atletisme. El promesa del GEiEG guanya el 19è Cros de Salt seguit de l’internacional lloretenc, i la màster Paula Salgado triomfa en dones

Abderrahim Ougra (GEiEG) i Paula Salgado (Sant Celoni) van ser els vencedors absoluts del cros de salt, la dinovena edició del qual va servir per veure com el grupista de categoria promesa guanyava Àngel Mullera (Lloret la Selva), que havia estat el guanyador el diumenge abans a Riudellots de la Selva.

Ougra (32:51) va treure mig món a Mully (35:21), que va tenir molt a prop el tercer classificat i també sub-23, Isaac Bartri (CN Olot), a sis segons de l’internacional lloretenc. El corredor del GEiEG, quinze anys més jove que Mullera (1984), ja havia guanyat les cites d’Olot i Santa Coloma de Farners.

En la categoria femenina, en canvi, les més ràpides van ser les corredores de categoria màster Paula Salgado (Sant Celoni) seguida de Sara Bertran (Sabadell). La millor sènior i tercera absoluta va ser Paula Fabregat (Manel Blancafort).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)