Handbol

Eslovènia, el penúltim escull

Handbol. L’equip de Jordi Ribera, campió el 2018, és favorit contra un equip liderat pel jugador del Barça Dolenec i per l’extrem Janc, que ha fitxat pel club blaugrana per al curs vinent

La selecció espanyola que dirigeix Jordi Ribera jugarà aquest vespre a Estocolm contra la d’Eslovènia (20.30 h, Teledeporte) la segona semifinal de l’europeu d’handbol, un campionat en què defensa el títol que va conquerir fa dos anys. L’altra semifinal la jugaran abans (18.00 h) les seleccions de Noruega i Croàcia.

Eslovènia, dirigida per l’entrenador suec Ljubomir Vranjes, juga les seves primeres semifinals d’un europeu des del 2004. Les seves grans figures són el lateral dret del Barça Jure Dolenec i l’extrem dret Blaz Janc, que també jugarà en el club blaugrana la temporada vinent. En la primera línia també destaca el central del Pick Szeged hongarès Dean Bombac. Tots tres, juntament amb el defensor Blaz Blagotinsek, han estat nominats per formar part de l’equip ideal del campionat, en el qual també podrien ser els extrems catalans del Barça Aitor Ariño i Aleix Gómez, el defensor del PSG Viran Morros i el porter blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas.

La final es jugarà diumenge, també a Estocolm, i l’equip que aixequi el títol es classificarà directament per als Jocs de Tòquio, i s’estalviarà el preolímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)