L’Astralpool Sabadell perd d’un gol i haurà de remuntar a Sicília

Waterpolo. Les vallesanes són derrotades per l’Ekipe Orizzonte per 12-13 en el partit d’anada dels quarts de final de l’eurolliga femenina

L’Astralpool Sabadell ha perdut per un gol, 12-13, contra l’Ekipe Orizzonte el partit d’anada dels quarts de final de l’eurolliga femenina i haurà de remuntar en el partit de tornada que es jugarà el 28 de març a Sicília. El conjunt vallesà s’ha complicat l’accés a la final a quatre en un partit on les italianes han dominat durant bona partit del partit.

L’equip sabadellenc ha marcat el primer gol però les italianes han donat la volta val partit amb tres gols en dos minuts (1-3), han començat a dominar en el marcador i han arribat al final del primer quart amb tres gols de marge 1-4. En el segon període el Sabadell ha millorat en atac, ha marcat tres gols consecutius (4-5) i s’ha apropat en el marcador arribant al descans amb un 6-8.

Dos gols consecutius de Judith Forca en l’inici del tercer quart han empatat el partit i un altre de Ruth Ariño ha posat per primer cop per davant al Sabadell, 9-8 en el minut 21. El partit ha continuat anivellat i s’ha arribat al final del tercer període amb un empat (10-10). En els darrers vuit millor les italianes han tornat a situar-se per davant i a un minut i vint segons han marcat el gol definitiu de la victòria (12-13). Una jugada de superioritat a divuit segons de la fi no ha servir per empatar el partit.