Hoquei sobre herba

Punt final a les lligues

Hoquei sobre herba. La comissió delegada de la federació resol que no hi haurà campions ni descensos. L’Atlètic Terrassa i el RC Polo jugaran la pròxima edició de l’Euro Hockey League

La comissió delegada de la Federació Espanyola d’Hoquei Herba ha decidit suspendre totes les lligues corresponents a la temporada 2019/20, sense nomenar campions i sense descensos. Pel que fa a les places europees, s’han tingut en compte les classificacions de la lliga en el moment de la suspensió i, per tant, l’Euro Hockey League masculina la jugaran l’Atlètic Terrassa, com a primer classificat, i el RC Polo, com a campió de la copa del Rei. L’Egara, el guanyador de l’última edició, era segon, a dos punts del líder, i ha quedat aquest cop sense premi, tot i que mantindrà el trofeu de campió fins al curs vinent. En la lliga femenina, el Club de Campo jugarà l’EHL, mentre que el Complutense, com a segon classificat, ho farà en l’Eurohockey Club Trophy (el Club de Campo també va ser el vencedor de la copa).

Final a quatre directa

Per determinar els ascensos, s’ha fixat el mateix criteri i el curs vinent el Línia 22, de Terrassa, i el Giner de los Ríos seran equips de divisió d’honor masculina, i el RS Tenis i el RC Jolaseta, de la Lliga Iberdrola. Aquestes lligues tindran provisionalment dotze equips i el curs següent, el 2021/22, tornarien a ser deu. D’altra banda, el títol de lliga de la temporada vinent es resoldrà amb una final a quatre directa que es disputarà en un mateix cap de setmana.

La federació catalana, seguint les recomanacions de la secretaria general de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i amb el consens de tots els clubs, també ha resolt donar per acabades totes les competicions tant d’hoquei sobre herba com d’hoquei sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)