Hoquei sobre herba

Les fases finals de l’EHL es jugaran a Amsterdam, del 14 al 18 d’octubre

Hoquei sobre herba. Hi competirà l’Egara, emparellat en els quarts de final amb el Mannheimer alemany

L’Eurolliga d’Hoquei sobre herba (EHL) ha anunciat la seva intenció de completar la temporada amb les fases finals, en què hi participa l’Egara en la competició masculina, i el Club de Campo en la femenina. Inicialment, estaven programades entre el 9 i el 13 d’abril a Amsterdam i a conseqüència de la Covid-19 s’han ajornat fins a l’octubre, del 14 al 18 en el mateix escenari, si les autoritats sanitàries del govern dels Països Baixos ho permeten. En el sorteig que es va efectuar a l’octubre l’Egara va quedar emparellat en els quarts de final amb el Mannheimer alemany, i si supera l’eliminatòria s’enfrontarà amb el vencedor del duel entre l’Uhlenhorst Mülheim i el Rot-Weiss Koln.

Aquest ajornament obliga a modificar el calendari de la temporada 2020-21, i segons ha confirmat l’EHL, excepcionalment la competició es disputarà integrament per Setmana Santa i coincidirà amb la copa EHL. La fase final masculina (EHL 12) es disputarà entre el 31 de març i el 5 d’abril, amb dotze equips de nou països diferents. I la femenina, (EHL 8), es jugarà de l’1 al 5 d’abril. Segons el rànquing de l’EHL a la lliga espanyola li corresponen dues places en la competició masculina, i una en la femenina. La copa EHL tindrà vuit equips amb un format d’eliminatòria i tres partits en quatre dies. En aquesta competició hi participaran els equips classificats en segon lloc de la lliga espanyola. La presidenta de la Federació Europea d’Hoquei sobre herba (EHF) i integrant de la directiva de l’EHL, l’holandesa Marijke Fleuren, ha remarcat: “S’han revistat moltes possibilitats examinant l’impacte de tots els interessants, jugadors, clubs, federacions, patrocinadors, i també el club amfitrió. La decisió s’ha adoptat tenint en compte la integritat de la competició, un sistema de classificació vàlid i la viabilitat financera de l’EHL.” I ha sentenciat: “Pensem que és la millor solució per la millor competició d’hoquei de clubs del món.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)