Més esport

Els Estats Units deixarà entrar als esportistes professionals estrangers

Poliesportiu. Els exclouran de la restricció d’entrada al país per tal d’ajudar a reactivar l’economia

Els Estats Units deixarà entrar al país dels esportistes professionals estrangers que competeixin en algunes lligues i altres esdeveniments esportius com a part de l’estratègia de la Casa Blanca per la reactivació de l’economia. Així ho ha anunciat el secretari interí dels departament de seguretat nacional, Chad Wolf, que considera que: “rellançar de manera segura els esports professionals es essencial per fer-ho”, ja que segons va afirmar: “Els nord-americans necessiten els seus esports”.

La mesura aprovada estableix que és d’interès nacional excloure als estrangers que competeixen en esdeveniments esportius professionals de les restriccions d’entrada anunciades per prevenir la propagació del covid-19. El departament de seguretat està treballant amb els equips professionals per identificar els atletes, el personal essencial i les seves parelles perquè quedin exclosos de la restricció. Estre altres s’està treballant amb la lliga de beisbol (MLB), la NBA i la WNBA i les organitzacions professionals de golf i tennis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)