Més esport

Aina Cid: “Esperem disputar l’europeu, però sempre tenim en la ment els Jocs”

Rem. El 31 de juliol s’ha de confirmar si es disputa el campionat d’Europa a la ciutat polonesa de Poznan, del 9 a l’11 d’octubre

L’ampostina Aina Cid, escollida remera del mes per la federació internacional, s’entrena a Banyoles des del mes passat tot confiant que a finals de juliol es confirmi la celebració de l’europeu de Poznan (Polònia), del 9 a l’11 d’octubre. “Esperem que es disputin. Estem entrenant amb aquest objectiu, però sempre amb els Jocs Olímpics de Tòquio en ment”, ha comentat la catalana, vigent campiona europea de dos sense timoner al costat de la cantàbrica Virgínia Díaz, en una entrevista a l’agència EFE.

Cid i Díaz ja es poden entrenar a l’estany de Banyoles sense restriccions. “Des que vam sortir del confinament al juny, tenim llibertat de moviments. En tot cas, hi ha mesures higièniques que hem de seguir; portar mascareta fins a l’inici de l’entrenament, prendre’ns la temperatura només arribar, rentar-nos les mans sovint i desinfectar el material abans i després del seu ús”, explica la remera ampostina. Cid també també reflexiona sobre com va passar el confinament: “A mitjans de març ens vam confinar del tot. Vam haver de deixar el centre d’entrenament i tornar a casa. Per sort, la federació espanyola ens va equipar perquè poguéssim continuar entrenar-nos amb vista als Jocs, que finalment es van ajornar. Les sensacions van ser contradictòries. Per un costat es va esvair tot allò pel que portava entrenant-me durant quatre anys i mentalment va ser difícil. Però per un altre costat no ens havíem de preocupar per la prova més important durant un temps. Si soc sincera, aquesta pandèmia m’ha obligat a viure el dia a dia, i no preocupar-me per les coses inesperades.”

Al costat de la barcelonina Anna Boada, Aina Cid va ocupar el sisè lloc en els Jocs Olímpics de Rio 2016 i va aconseguir la medalla de bronze en el mundial de Plovdiv 2018. Des de la retirada de Boada, competeix al costat de Virginia Diaz.

LA PROTAGONISTA

Si soc sincera, aquesta pandèmia m’ha obligat a viure el dia a dia, i no preocupar-me per les coses inesperades
Aina Cid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)