Futbol sala

El Barça i l’Industrias inicien la lliga amb ganes

Futbol sala. Els blaugrana debuten avui i els colomencs juguen demà

El Barça i l’Industrias Santa Coloma comencen la lliga de primera divisió amb moltes ganes de tornar a competir després de tants mesos aturats, i la intenció de mirar cap amunt i millorar el resultat de la campanya passada. Els dos conjunts, com la resta de la lliga, també tenen incerteses sobre com anirà tot per culpa de la pandèmia i el fet que es jugui sense públic o amb aforaments molts reduïts.

Els blaugrana debuten aquest vespre a casa –sense públic– contra el Peníscola (20:45 h Esport 3 i Barça TV), mentre que els colomencs s’estrenaran demà a la pista del Ribera Navarra (18:30 h).

Pel Barça aquest primer partit de lliga serà també l’última prova abans d’afrontar d’aquí a una setmana la final a quatre de la UEFA Champions League, que es disputarà al Palau Blaugrana. El divendres dia 9, el Barça s’enfrontarà al KPRF rus i El Pozo al Tyumen, també de Rússia en les semifinals.

L’Industrias jugarà com a equip local al pavelló Camp del Ferro de Barcelona, mentre s’acaba la remodelació de la seva pista. El primer partit serà en la segona jornada, el 10 d’octubre contra el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)