Tennis

Nadal supera Travaglia amb suficiència

Tennis. El manacorí s’enfrontarà a Sebastian Korda en els vuitens de final de Roland Garros

Rafa Nadal continua progressant a marxes forçades i ha superat amb molta autoritat l’italià Stefano Travaglia (6-1, 6-4 i 6-0) en 1h35 que li obre les portes als vuitens de final de Roland Garros. La posada en escena ha estat espectacular. El transalpí amb prou feines ha pogut sumar sis punts en el primer set, en què el manacorí ha segellat fins a cinc jocs en blanc (23’). En el segon, Travaglia s’ha deixat anar, ha fet un pas endavant i si més no ha pogut conservar el servei quatre vegades. El tercer set ha tornat a ser un vist i no vist, i l’ha sentenciat en blanc en menys de 20 minuts. El seu pròxim rival serà el nord-americà Sebastian Korda, fill del campió txec Petr Korda i que s’ha desfet del tennista d’Alzira Pedro Martínez Portero (6-4, 6-3 i 6-1). La gran sorpresa de la jornada, però, ha estat la victòria del jove francès de 20 anys Hugo Gaston sobre el suís Stan Wawrinka (16), per 2-6, 6-3, 6-3, 4-6 i 6-0 en un partit que s’ha hagut d’aturar durant un parell d’hores per culpa de la pluja.

Halep es treu l’espina

En el quadre femení, Simona Halep ha enllestit en menys d’una hora el seu partit de setzens de final. Segur que tenia ben present el duel del curs passat en els quarts de final, quan una jove nord-americana de 17 anys Amanda Anisimova la va deixar fora de combat (6-2 i 6-4) just quan defensa títol. Halep va aprendre la lliçó i ha desplegat tota la seva varietat de joc per deixar a Anisimova, ara ja amb 19 anys, sense possibilitats de reacció. La romanesa ha sentenciat la seva rival per un contundent 6-0 i 6-1 en 54 minuts. També han accedit als vuitens de final la francesa Caroline Garcia, que s’ha imposat a la belga Elise Mertens (16), per 1-6, 6-4 i 7-5, i l’argentina Nadia Podoroska, que ha superat l’eslovaca Anna Karolina Schmiedlova (6-3 i 6-2).

LA DADA

La gran sorpresa de la jornada ha estat la victòria del jove francès de 20 anys Hugo Gaston sobre Stan Wawrinka
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)